Ben je opzoek naar een bruidsstyliste die jou kan voorzien van het perfecte bruidskapsel en de perfecte bruidsmake-up? Dan ben je bij Hairbar aan het juiste adres. 

Denise heeft een Masterclass afgerond als bruidsstyliste. Je kunt niet alleen voor je trouwkapsel bij Denise terecht, maar ook voor de bruidsmake-up en visagie. Dit zal tot in de perfectie worden aangebracht.

Vooraf de grote dag plannen wij (indien gewenst) een proefsessie in onze salon. Tijdens deze behandeling bespreken wij alle wensen van de bruid en zal Denise direct het kapsel en de make-up aanbrengen. Doorgaans plannen wij de proefsessie in de ochtend én op een dag dat de bruid de jurk nogmaals gaat passen. Hierdoor ervaar je het totaalplaatje en kan de bruid ervaren hoe het kapsel en de make-up gedurende de dag zal bevallen. Op deze manier streven wij naar dé perfecte dag, zonder je druk te hoeven maken over de haren en make-up.

Op de grote dag is het mogelijk dat Denise bij de bruid op locatie komt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hairbar.


Kijk voor inspiratie op de extra instagram pagina Hairbar, speciaal voor deze mooie herinneringen. 

Bridal Hair & Make-up by Hairbar 

Tags: Bruidskapper Helden, Bruidskapsel Panningen, Bruiloft kapsel Peel & Maas, Bruidsmake-up Panningen, Bruidskapsel Maasbree, Bruidsvisagie, Bruid Make-up, Wedding hair, Baarlo, Beringe, Koningslust, Roggel, Heythuysen, Kessel, Kessel-eik, Neer, Meijel, Neerkant, Helenaveen, Horst, Sevenum

Instagram